Mooi verjaarskado voor Sailing Kids!

fam windrich2Sailing Kids werd deze week verrast met deze prachtige cheque die Annelies uit handen van Manoek en Maud mocht aannemen.
Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Monique en Erik kwamen zij op het idee om i.p.v. zelf een cadeau te krijgen, hun vrienden te vragen een donatie te doen voor Sailing Kids! Het bedrag wat zo zou worden opgehaald is door Erik zelf nog eens verdubbeld, waardoor deze prachtige cheque het resultaat is. Een hart- verwarmend initiatief, waar we heel erg blij van worden en er weer een tocht dichterbij komt! Op de foto een trotse familie met vlnr; Manoek, Annelies, Maud, Monique en mascotte Ollie the Sailing Bear ;-)

Sailing Kids goes Volvo Ocean Race!


Eendracht 2018
Hallo allen, Er komt een bijzondere en unieke Sailing Kids tocht aan, waaraan zowel deelnemers, sponsors, vrijwilligers en donateurs aan kunnen deelnemen! Op donderdag 28 juni kun je kosteloos meevaren op de Eendracht van Rotterdam naar Scheveningen, waar we de schepen van de Volvo Ocean Race zullen begroeten en bekijken van dichtbij.
Aanmelden: Let op! Om mee te kunnen heb je een geldig paspoort of identiteitskaart nodig. De minimum leeftijd is 8 jaar. Het schip is helaas niet geschikt voor rolstoelen. Het vervoer terug vanuit Scheveningen moet je zelf regelen via openbaar vervoer of anderszins. Dit is een éénmalige en unieke kans om dit mee te maken, dus mis het niet en meld je aan via bijgaande link;

https://ssk1.typeform.com/to/EbAc7m
Er is plaats voor 70 passagiers. Toewijzing op volgorde van binnenkomst.

Het (opleiding) Zeilschip De Eendracht is niet zomaar een schip. De Eendracht is Nederlands grootste gaffeltopzeilschoener, ook wel driemastschoener genoemd. Het schip is bijna 60 meter lang, 13 meter breed en steekt 5 meter diep. De Eendracht valt in de A-klasse schepen. Ook wel Tall Ships genoemd; de grootste zeilschepen van de wereld. De Eendracht is gebouwd om met onervaren (jonge) mensen de zee op te gaan. Vandaar dat veiligheid voorop staat. Zo hoeft er bijvoorbeeld niet in de masten geklommen te worden. Alle zeilhandelingen vinden plaats vanaf het dek. Hierdoor kan iedereen mee, en ook leren zeilen.
Thuishaven is Rotterdam met als vaste ligplaats de Holland-Amerika kade bij Hotel New York waarvandaan De Eendracht de hele wereld over zeilt op bijzondere tochten.
Stimuleren, samenwerken, discipline, teamgeest en doorzettingsvermogen, Eendracht!
Lees alles over dit prachtige schip op de website van De Eendracht

Veel van onze deelnemers zijn bekend in Het Erasmus MC-Sophia. Dit is het grootste academische kinderziekenhuis van Nederland. Samenzorg: In het Sophia kinderziekenhuis staat de beste zorg voor het kind voorop. Dit betekent dat wij de nieuwste diagnostiek en behandeling combineren met aandacht voor iedere patiënt en zijn familie. Ieder kind is tenslotte onlosmakelijk verbonden met zijn gezin en elk gezin is uniek in zijn waarden en behoeften. Wij noemen deze gezins-geïntegreerde zorg: Samenzorg.

Het bestuur van Sailing Kids is dan ook bijzonder trots op deze prachtige samenwerking tussen de stichting Sailing Kids, Zeilschip De Eendracht en het Erasmus MC-Sophia.

Invoering Privacy wet AVG

AVG25mei2018Nieuwe privacywetgeving per 25 mei 2018.
Hierbij willen we je laten weten dat we ons privacybeleid hebben aangepast om te voldoen aan de nieuwe wet AVG. In ons privacybeleid is het nu duidelijker en gemakkelijker om te zien welke gegevens wij gebruiken, voor welke doeleinden en hoe lang we je gegevens bewaren.
Voor jou blijft alles exact zoals het was. Je hoeft daarom ook niets te doen! Wil je meer weten over het privacybeleid? Lees dan hier onze privacy verklaring en ons privacy beleid. (klik op de links)

Met nautische groet,
Het bestuur.

Noud ambassadeur Sailing Kids!

Met trots stellen wij onze nieuwe ambassadeur voor Sailing Kids aan jullie voor;
Noud Kradolfer (9 jaar) 
Als ambassadeur van Sailingkids wil ik graag heel Nederland laten zien hoe belangrijk Sailing Kids is. In 2016 mocht ik samen met mijn familie mee met een fantastische reis met Sailing Kids. Ik heb vrienden gemaakt voor het leven en ze komen uit het hele land. Zelfs als ik in het ziekenhuis lig komen ze gezellig langs of we videobellen. In de zomer van 2017 ging het plotseling heel slecht met mij en werd ik al op de 3e dag van mijn zomervakantie opgenomen in het ziekenhuis.

REGISTER_TO_READ_MORE

Tochten 2018 zijn bekend!

 
Met veel plezier maken we hierbij de tochten bekend voor 2018. Zie rechter kolom onder vaartochten 2018. Er is voor ieder wat wils en er zijn diverse nieuwe avontuurlijke tochten in de maak.

De finish van de Volvo Ocean Race vindt plaats in Scheveningen en daaromheen worden diverse leuke activiteiten georganiseerd, waar Sailing Kids deel van uit maakt. Hou Facebook en website in de gaten dit seizoen!
N.B. Het inschrijfformulier is beschikbaar
vanaf 6 februari

Met vriendelijke groet, Het Bestuur.

 

Serieus Verzoek Glazen Kroeg Delfzijl!

glazen kroegSERIEUS VERZOEK!
Vrijdag 29 december werden we hartelijk ontvangen door Gerda Huisman en Kevin Meertens en de stamgasten van Café Stad en Lande te Delfzijl. We zijn erg blij met hun leuke actie, waarbij Sailing Kids één van de goede doelen is!
Datum: 24 - 28 januari 2018
Locatie: Cafe slijterij Stad en Lande, Oude Schans 36, 9934 CS, Delfzijl.
Organisatie door: De Glazen Kroeg
Facebook: www.facebook.com/CafeSlijterijStadenLande

Het evenement:
In januari 2018 bestaat Café Slijterij Stad en Lande 250 jaar. Nadat het vroeger ook nog heeft gefungeerd als herberg onder de naam Het Wapen Van Stad en Lande staat het nou al jaaaaren bekend als gezellig bruin café. Om ons jubileum feestelijk te vieren hebben we besloten om ons rookhok om te bouwen tot glazen huis om Kevin er 5 dagen op te sluiten zonder eten of drinken net als bij 3fm Serious Request. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor 2 goede doelen, waaronder de Stichting Sailing Kids.

Dit alles gaat gepaard met live uitzendingen vanuit De Glazen Kroeg en vele optredens van bekende en minder bekende artiesten. Ook worden er spullen geveild en acties ondernomen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Zodra er meer informatie is zal dit op deze pagina bekend worden gemaakt. Wij hopen samen met jullie er een geweldig knalfeest van te maken en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze goed doelen.
Met vriendelijke groet, Team De Glazen Kroeg

delfzijlBeluister de CD op youtube en stem in de top 250!:

Barman Kevin zal als DJ plaatjes draaien op verzoek en er wordt de enige echte
STAD & LANDE TOP 250 samengesteld, waarbij iedereen op zijn of haar favoriet kan stemmen! (klik op de link)
Er is speciaal een CD ingezongen en uitgebracht, die je kunt beluisteren; https://youtu.be/T-Fi-dDTgq8
 

Website/vacature

De website is redelijk op orde. We zoeken echter nog een Joomla! enthousiast/vrijwilliger die het leuk vind om de site verder te ontwikkelen en verbeteringen aan te brengen. Aanmelden kan via joomla!@art-pack.nl

You are here: Home Nieuws