Stichting Bladt Charity sponsort gezinstocht

bladt charity

Onze komende gezinstocht van 22 - 27 juli wordt geheel gesponsord door de stichting Bladt Charity!

De Stichting Sailing Kids is er trots op dat wij worden gesteund door donateurs als de stichting Bladt Charity. Mede hierdoor kunnen wij elk jaar weer onze doelen waarmaken, waarvoor onze welgemeende en hartelijk dank!

Bladt Charity is een stichting die goede doelen en projecten financieel ondersteunt. Het fonds is opgericht door de familie Bladt die -na de verkoop van een goedlopend bedrijf- iets terug wil doen voor de samenleving. Zij steunen projecten die iets nieuws en extra's betekenen voor groepen mensen die bijzondere hulp of aandacht nodig hebben.

Kijk op de website: www.bladt-charity.nl voor meer informatie!bladt charity logo

Geweldige donatie Kiwanis Club Lelystad!

Kiwanis2

De Kiwanis Club uit Lelystad heeft middels de jaarlijks door hen georganiseerde Bataviarace ook dit jaar weer en voor de 4e keer op rij een geweldig bedrag bijeen gebracht voor de stichting Sailing Kids. Marieke Cannegieter nam samen met haar zonen Toon en Nick namens Sailing Kids de cheque van €7000,- in ontvangst uit handen van de voorzitter van de Kiwanis Club Lelystad. Waarvoor onze hartelijke dank!
"Serving the Children of the World™" www.kiwanis.nl

REGISTER_TO_READ_MORE

Mooi gebaar van SWO dieseltechniek!

SWO cheque

Dankzij Nico de Jong en zijn team vrijwilligers die Sailing Kids op Beurs Boot Holland presenteerden hebben we op de open dagen van 20 en 21 april een fantastische cheque in ontvangst mogen nemen uit handen van SWO Dieseltechniek. Op de Foto: vlnr; Annelies, voorzitter van Sailing Kids en Bonny Knol namens SWO en Marcel Kos. Hierdoor kunnen we dit jaar een extra tocht realiseren!

Donatie Wensink Charity Fund

Wensink

Stichting Sailing Kids in Kampen heeft afgelopen dinsdag een cheque ter waarde van € 2.500,- ontvangen uit het Wensink Charity Fund. Directielid Gert van Kooy overhandigde de cheque op de vestiging van Wensink in Kampen. Het geld wordt gebruikt voor het organiseren van zeiltochten voor ernstig en chronisch zieke kinderen.

‘Dankzij de zeiltochten kunnen de kinderen even alles achter zich laten, letterlijk en figuurlijk’, vertelt Albertine Wierda van de stichting. ‘Het hele gezin mag mee, want de ziekte heeft ook invloed op hen.’

Foto: Directielid Gert van Kooy (links) overhandigt de cheque aan onze eigen Albertine Wierda van de Stichting Sailing Kids. Rechts Edward van ’t Hof, servicemanager van Wensink Kampen.

Wensink Charity Fund
Het Wensink Charity Fund is in december 2011 opgericht door de directie van Wensink. Het fonds sponsort projecten voor minderbedeelden die binnen het werkgebied van Wensink vallen. In 2012 kunnen vijftig goede doelen rekenen op een gemiddelde bijdrage van € 2.500,-.

Donaties en sponsoring

Sailingkids kan mede dank zij uw bijdragen de vaartochten organiseren.

Naast onze hoofdsponsor hebben we een aantal grote sponsoren en vele kleinere. Zij vormen de basis financiering voor de door ons georganiseerde vaartochten en andere activiteiten.

Vooral echter ook de vele donateurs worden door de Sailing Kids organisatie hoog gewaardeerd. Deze bijdragen per maand/kwartaal of per jaar geven vooral bij grote aantallen een solide grondvest voor onze begroting. Voor u misschien een klein bedrag voor ons echter een zeer welkome bijdrage. Speciaal voor dit doel hebben we een donatiepagina gemaakt. (klik)

Rechtstreeks naar het rekeningnummer van Sailing Kids kan natuurlijk ook. Voor nadere informatie over uw bijdrage kunt u altijd contact op nemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via de telefoon (op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend)

Sailing Kids ontvangt DAME Award 2011

Dame Award

Stichting Sailing Kids (SK) – een stichting uit Nederland die vaar-vakanties organiseert voor ernstig zieke kinderen en hun gezinsleden – ontvangt de DAME (Design Award METS) donatie 2011. Het goede doel is door het METS Tentoonstellings Comité gekozen uit de zeven aanvragen die binnenkwamen na de oproep tot aanmelding.

De DAME donatie, die bestaat uit het totaalbedrag aan inschrijfgelden voor de zeer gewilde DAME prijs voor innovatief ontworpen scheepsuitrusting en -toebehoren, wordt gebruikt voor de (gedeeltelijke) financiering van zeiltochten voor kinderen en hun gezinsleden en de vakanties voor jongeren.

 

REGISTER_TO_READ_MORE

Subcategories

  • Sponsorloop

    Alle informatie betreffende het Sponsorloop project 2011

Website/vacature

De website is redelijk op orde. We zoeken echter nog een Joomla! enthousiast/vrijwilliger die het leuk vind om de site verder te ontwikkelen en verbeteringen aan te brengen. Aanmelden kan via joomla!@art-pack.nl

You are here: Home Sponsoring